Wat kun jij als cliënt verwachten?

Bureau LEX advies & advocaten

A blog post example

Wat kun je van ons verwachten? Wij vertellen je in deze blog graag hoe wij jouw zaak oppakken, wat daarbij komt kijken en hoe dit proces in het algemeen verloopt. Benieuwd naar onze werkwijze? Lees dan verder.

 

Stap de ‘drempel’ over bij Bureau LEX

Hoe kom je bij ons binnen? Dat is natuurlijk per cliënt verschillend. Bij Bureau LEX geen ivoren toren waar je op audiëntie mag komen. Geen ongemakkelijke en hoge drempel. Bij Bureau LEX proberen we de drempel zo laag mogelijk te houden. Wij zijn pragmatisch en willen het contact graag prettig en informeel houden. Dat past bij ons en onze cliënten. Geef ons een belletje, stuur een mailtje of zelfs een appje; waar jij je prettig bij voelt. Vaak is de kern van het vraagstuk of probleem binnen enkele minuten uitgelegd. Wij bij Bureau LEX weten dan al snel wat nodig is. Dan maken we een vervolgafspraak voor een kennismaking. Onze deur staat altijd open en op het moment dat je ons belt met een vraag of probleem,  nemen wij je direct bij de hand en bespreken wij samen de
mogelijkheden. Uiteraard ben je van harte welkom bij ons op kantoor, maar is een afspraak niet nodig dan zeggen wij dat ook eerlijk. Geen onnodige gesprekken, maar lekker efficiënt. Is de zaak ‘simpeler’, dan is het vaak al genoeg om te bellen en de benodigde documenten naar ons te mailen. Wij kijken er naar om je vervolgens op de juiste manier te helpen en begeleiden. Vanaf het eerste moment van contact willen wij jou als cliënt geruststellen, wij pakken de zaak op en zorgen ervoor dat je met een vertrouwd gevoel de zaak uit handen geeft aan ons. Wij laten cliënten niet wachten of met onduidelijkheden achter, bij Bureau LEX zijn we duidelijk en kordaat.

 

Van simpele incassozaak tot veelomvattende aandeelhoudersgeschillen

Bureau LEX is gespecialiseerd in breed ondernemingsrecht. Ben je ondernemer? Dan ben je bij Bureau LEX sowieso aan het juiste adres voor uiteenlopende zaken en/of geschillen. Geen enkele zaak is hetzelfde en dat betekent maatwerk voor jou als cliënt. Gaat het om een ‘simpele’ incassozaak, dan is het versturen van een brief naar de andere partij vaak al voldoende. We bekijken jouw zaak, gaan met je in gesprek en stellen vast wie binnen ons team jouw zaak met zijn of haar expertise en ervaring gaat oppakken.

 

Advieswerk staat bij ons voorop. Als ondernemer doe je er goed aan onze adviezen te vragen, dat voorkomt gedoe later. Bureau LEX adviseert en assisteert dan ook graag over en bij overeenkomsten, omdat de cliënt daar voordeel bij heeft. Wij laten je weten of je wel of niet een krabbel onder die ene overeenkomst kunt zetten en maken overeenkomsten die perfect passen bij de situatie en de ondernemer. Voor een goede discussie ben je bij Bureau LEX ook zeker aan het juiste gesprek, die gaan we niet uit de weg (stiekem genieten we er ook van). Bij een aandeelhoudersgeschil is het nodig om dieper in te gaan op alle feiten, omstandigheden en andere belangrijke aspecten. In geschillen is het belangrijk om de cliënt te leren kennen. Hoe zit jij in de situatie? Wat is voor jou wel of niet belangrijk? Omdat het in deze gevallen aankomt op tactiek is het van belang om alle details te kennen, zodat wij doelgericht te werk kunnen gaan en niet voor verrassingen komen te staan. Samen bepalen wij de juiste strategie voor jouw situatie. Wat wil jij zien als uitkomst? Daar gaan we voor. Is een juridische procedure niet te voorkomen? Ook dan gaan we er vol voor. Daarvoor kun je terecht bij Bureau LEX.

 

Ontzorgen

Bij Bureau LEX staat centraal om jou als cliënt de zorg uit handen te nemen. Tegelijkertijd stemmen wij alle stappen en stukken samen af. Wij maken er een scherp juridisch geheel van, maar jij bent degene die hiermee moet instemmen (ook op grond van de Gedragsregels voor de advocatuur). Samen dus! Wanneer het dan toch komt tot een procedure bij de rechtbank, bepalen we met jou de strategie. Voorafgaand aan het bezoek bij de rechtbank nemen we uiteraard met jou de zaak nog eens door en gaan we vol overtuiging de strijd aan. Een goede voorbereiding geeft vertrouwen en zo lopen we dan met jou de rechtszaal in; met vertrouwen. Bureau LEX regelt het!

 

Wil je dat wij jouw zaak uit handen nemen? Neem contact met ons op.