Visie

Met jaren ervaring als advocaat, adviseur, ondernemer en vooral als mens hebben Maarten en Ivo de overtuiging dat de branche van advocatuur meer vraagt dan wat vaak wordt aangeboden.

Elk kantoor zegt deskundig, no-nonsense en recht door zee te zijn. Voor Maarten en Ivo is dat een vanzelfsprekendheid en hoeft dat niet op een uithangbord te staan.

U mag voor ons een goed woordje doen, wij verrichten het werk. Dat is wat Bureau LEX drijft.

U moet op ons kunnen vertrouwen doordat de onderlinge relatie sterk is. Wij communiceren duidelijk en direct en zijn bereikbaar. Geen ivoren toren en geen moeilijk gedoe.

Team

Onze aanpak

Huisvriend en huisadvocaat
Voor veel ondernemers zijn de medewerkers van Bureau LEX huisvriend en huisadvocaat. Onze relaties voelen zich comfortabel bij onze werkwijze en bij onze mensen. Een goede relatie staat garant voor een prettige en succesvolle samenwerking. U stelt ons in staat om besproken doelen voor u te realiseren.

Afgestemde doelen bereiken
Op basis van de overtuiging hard te werken om afgestemde doelen te bereiken, is Bureau LEX trots op het al opgebouwde netwerk.

Bureau LEX is er van overtuigd deze lijn voort te zetten en op die manier van toegevoegde waarde te zijn.

Kernwaarden

Kernwaarden

Verantwoordelijkheid

De medewerkers van Bureau LEX nemen verantwoordelijkheid voor zichzelf. Zelfreflectie is een goede basis om te handelen of niet te handelen. Datzelfde geldt voor empathie. Het inleven in u en uw beweegredenen én dat wat u wel of niet wilt bereiken. Met verantwoordelijkheid wordt dus ook bewustzijn bedoeld. Onze medewerkers weten waarom zij de dingen doen die ze doen. Daar kunt u van op aan.

Kernwaarden

Kwaliteit

Deze spreekt voor zich. Bureau LEX levert kwaliteit. Dat doet zij door veel tijd en energie te steken in kennis. De medewerkers maken tijd vrij om zichzelf te blijven ontwikkelen en zo anderen een streepje voor te zijn.

Kernwaarden

Actie

Bureau LEX wacht niet af en pakt aan. U zult dit merken in het onderlinge contact. Een afspraak is een afspraak en die staat. Wij komen na wat we zeggen en houden u direct op de hoogte van eventuele ontwikkelingen. De communicatie verloopt soepel en efficiënt op de door u gewenste manier. Ook richting de “andere kant” mag u van Bureau LEX actie verwachten (als actie gewenst is uiteraard). Bureau LEX draait niet om de hete brij heen en deinst niet terug van een stevige stoot. Bureau LEX is de baas in uw dossier.

Herken jij jezelf in onze kernwaarden?

Op zoek naar een aanpakker van Bureau LEX?

Bel, mail of WhatsApp. Een kennismakingsgesprek met zicht op de prachtige stad Eindhoven of bij u op locatie zal u overtuigen. Samen bespreken we de mogelijkheden en maken we duidelijke afspraken.