Werken bij Bureau LEX

“Wij zijn ervan overtuigd dat een uitmuntend advocatenkantoor uit veel meer bestaat dan enkel inhoudelijk sterke advocaten en ondersteuners.”

Herken jij jezelf in onze kernwaarden? Dan kan het zomaar eens zijn dat Bureau LEX jou zoekt. Als dat zo is, dan garandeert Bureau LEX je een heel fijne en veilige werkplek waar je met plezier naartoe zult komen. Samen zorgen wij voor elkaar en voor goede werkomstandigheden, waarbij genoeg ruimte is voor plezier en ontspanning. Ook de meer harde arbeidsvoorwaarden zijn bij Bureau LEX op orde. Wij bieden je alle ruimte en gelegenheid om jezelf binnen een comfortabele setting te ontwikkelen. Wij bespreken het allemaal graag met je!

Ondernemers weten ons te vinden en de praktijk groeit, daarom komen wij graag in contact met de volgende mensen.

Advocaat-medewerker

Ben jij een ervaren advocaat die ook wel klaar is met de ‘oude’ advocatuur. Zie jij jezelf liever schitteren in een omgeving zoals hiervoor omschreven, laat het ons weten!

Een advocaat bij Bureau LEX gaat niet enkel voor eigen doelstellingen en belangen. Je werkt juist samen met anderen. Harde urentargets die enkel tot gevolg hebben dat cliënten de te dure rekening betalen, daar ben jij niet mee bezig. Een advocaat bij Bureau LEX is een enthousiaste en motiverende teamplayer die samen met het team doelen wil bereiken. Gezien de werkervaring die je hebt, ben je ook in staat om cliënten aan je te binden en daar een goede vertrouwensrelatie mee op te bouwen. Bij voorkeur ben je daar al in geslaagd en ben je bereid die cliënten de kwaliteit van het team van Bureau LEX te gunnen.

Bij Bureau LEX richten wij ons op het juridisch faciliteren van ondernemers van klein naar groot. Onze cliënten houden van snelle en efficiënte communicatie en dus snelle advisering. Dat vraagt veel van je als advocaat. Jij snapt dat. Door de aantoonbare ervaring ben je daartoe ook in staat. Je beschikt over de kennis en kunde op die rechtsgebieden waar Bureau LEX zich mee bezig houdt. Heb je op een specifiek punt onvoldoende know-how? Geen probleem. Bespreek het met ons. Wij kunnen elkaar dingen leren en Bureau LEX is bereid je te helpen.

Ben jij gespecialiseerd in één specifiek rechtsgebied, dan zijn wij helaas geen match. Dat sluit simpelweg niet aan bij onze praktijk.

Natuurlijk hoef je niet meteen officieel te solliciteren bij Bureau LEX. Kom gerust even langs bij Microlab Eindhoven voor een kop koffie/thee/glas water. Daarna mag je je uiterste best doen voor die briljante sollicitatiebrief.

De toegevoegde waarde

Bij Bureau LEX weten wij dat we niet alles weten.

Heb jij nu het idee of de overtuiging dat je (als mens) een toegevoegde waarde bent voor Bureau LEX, laat het ons dan weten. Misschien ga jij ons wel helpen met het verwezenlijken van onze dromen!