Werken bij Bureau LEX

“Wij zijn ervan overtuigd dat een uitmuntend advocatenkantoor uit veel meer bestaat dan enkel inhoudelijk sterke advocaten en ondersteuners.”

Herken jij jezelf in onze kernwaarden? Dan kan het zomaar eens zijn dat Bureau LEX jou zoekt. Als dat zo is, dan garandeert Bureau LEX je een heel fijne en veilige werkplek waar je met plezier naartoe zult komen. Samen zorgen wij voor elkaar en voor goede werkomstandigheden, waarbij genoeg ruimte is voor plezier en ontspanning. Ook de meer harde arbeidsvoorwaarden zijn bij Bureau LEX op orde. Wij bieden je alle ruimte en gelegenheid om jezelf binnen een comfortabele setting te ontwikkelen. Wij bespreken het allemaal graag met je!

Ondernemers weten ons te vinden en de praktijk groeit, daarom komen wij graag in contact met de volgende mensen.

Advocaat-medewerker

Bureau LEX is op zoek naar een ervaren advocaat-medewerker (6+).

Ben jij klaar met de dagelijkse sleur in een urenfabriek, maar ben je wel nog volop enthousiast over de inhoud en het daadwerkelijk adviseren van en hulp bieden aan cliënten?

Wellicht past Bureau LEX beter bij je. Wij zoeken namelijk een advocaat-medewerker die zin heeft om samen met een groep heel fijne en enthousiaste mensen de praktijk voort te zetten en uit te breiden.

Je interesse en ervaring liggen op het gebied van het brede ondernemingsrecht en/of de commerciële advies- en procespraktijk. Daarbij ben je bekend met jezelf, heb je interesse in je omgeving én ben je bereid om oude gewoonten van de advocatuur gedag te zeggen. Expliciet zoeken we geen grijze muizen maar iemand die er graag op uit trekt. Actie dus!

Bureau LEX heeft je veel te bieden. Allereerst geen gebrek aan motivatie en energie; dat zie je terug in ons werk. Daarmee bedoelen we het bieden van comfort aan onze cliënten en de inhoud van onze advisering. We gaan met z’n allen voor het beste resultaat van onze cliënten, die daarbij vertrouwen op onze waardevolle inzet.

Ook geen gebrek aan leuke mensen en gezellige momenten. We maken het fijn voor elkaar en onszelf.

Natuurlijk bieden we je ook  passende arbeidsvoorwaarden. Goede harde voorwaarden en goede randvoorwaarden.

Direct solliciteren? Moet niet, mag wel. Je mag jezelf ook uitnodigen voor een kop koffie. Wij zullen je dan ook vertellen over onze cultuur en kernwaarden. Dan solliciteer je daarna zeker!

De toegevoegde waarde

Bij Bureau LEX weten wij dat we niet alles weten.

Heb jij nu het idee of de overtuiging dat je (als mens) een toegevoegde waarde bent voor Bureau LEX, laat het ons dan weten. Misschien ga jij ons wel helpen met het verwezenlijken van onze dromen!