Juridisch café: contracteren en arbeidsrecht - 7 juli 2022

De wereld is weer “open”. Teams, Zoom, Facetime en Google Meet kunnen de vriezer in.

Bureau LEX staat te popelen om weer “echt” samen te komen en haar uitgebreide netwerk de kans te bieden elkaar te ontmoeten. Het nuttige willen we met het aangename verenigen in ons juridisch café.

Dit café opent haar deuren op donderdag 7 juli 2022 om 15:00 uur (Locatie: Microlab Strijp-S, Kastanjelaan 400 in Eindhoven).

Het idee van dit juridisch café is om onder het genot van een hapje en drankje met elkaar te praten over de juridische aspecten van ondernemen. Wat er wordt besproken bepaal je mede zelf. Als jij een juridische kwestie hebt die je graag zou willen delen en op een luchtige manier bespreken, leg deze dan aan ons voor (info@bureaulex.nl / 040 304 19 75). Dit mag natuurlijk anoniem, als dat wenselijk is. Je kan daarbij denken aan een geschil met een andere onderneming, een partij waar je mee samenwerkt (bijvoorbeeld een mede-bestuurder en/of aandeelhouder) of een probleem / uitdaging met een medewerker. Laat het ons weten en je krijgt die middag direct advies van én advocaten én mede-ondernemers!

Uiteraard zullen de toppers van Bureau LEX zorgen voor een invulling van de middag. Zo heeft Eline enkele interessante veranderingen op het gebied van het arbeidsrecht waar niemand zich aan kan onttrekken met jullie te bespreken. Maarten en Ivo praten jullie graag bij op het gebied van contractenrecht.

 

Kortom: een informele, leerzame en leuke middag waarbij ook nog de gelegenheid bestaat om ervaringen te delen en nieuwe relaties op te bouwen.

Bureau LEX betaalt de rekening van de hapjes en de drankjes en is blij met je komst.

Let wel: er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wees er dus snel bij, vol is vol. Als je je hebt aangemeld, verwachten we dat je ook daadwerkelijk komt. Afmelden is niet fijn (of je moet wel een heel goede reden opgeven).

Weet dat als je aanwezig bent bij het juridisch café andere aanwezigen daaruit af kunnen leiden dat je een relatie – en dus mogelijk cliënt – van ons advocatenkantoor bent. Daar stem je dus mee in.

We zien je graag!