Huisvriend en huisadvocaat

Bureau LEX advies & advocaten

Huisvriend en huisadvocaat

De quote die ons bedrijf omvat: huisvriend en huisadvocaat, dat is Bureau LEX. Deze quote en de bijbehorende lading stroomt door ons bedrijf, in onze aanpak en in onze persoonlijke waarden. Wij spelen geen spelletjes, alleen met onze kantoorhond Frits!

 

Onze waarden

Als advocatenkantoor hechten wij veel waarde aan oprechtheid, integriteit en professionaliteit. Wat we hier precies mee bedoelen? Oprechtheid staat in onze ogen voor het doorvoeren van je persoonlijke waarden in je werk. Hoe wij omgaan met elkaar, zo gaan wij ook om met onze klant. Wij zorgen goed voor onszelf, voor elkaar en voor de klant. Daarnaast weten wij waarom we iets wel of niet doen, wij zijn ons bewust van onze beweegredenen en waarden en zijn dan ook niet bang voor een goede dosis zelfreflectie. Dat is waar integriteit volgens ons voor staat, weten waar je mee bezig bent. Als advocaten willen wij onszelf professioneel opstellen, maar dit hoeft volgens ons niet door hiërarchie te tonen, zoals wij vaak in de advocatenwereld wel ervaren. Onze klanten zien wij als gelijk, de beste manier om iemand te kunnen helpen is om in iemands schoenen te staan en zijn positie te begrijpen. Professionaliteit zien wij in het helpen van klanten op een duidelijke, oprechte en zelfverzekerde manier. Onze manier van werken is pro-actief, wij wachten niet af, deinzen niet terug en afspraak is afspraak.

 

Advocatuur op maat

We hebben veel expertise en ervaring in huis, zo is er altijd iemand binnen Bureau LEX of in ons uitgebreide netwerk die jouw zaak onder de loep kan nemen en dit met zijn of haar specialisme tot een succes kan leiden. Eerlijke adviezen, daar gaan wij voor. Je kunt bij ons terecht voor vennootschaps- en ondernemingsrecht, het begeleiden van de koop of verkoop van ondernemingen en de benodigde documenten die hieraan gepaard gaan. Ook treden wij regelmatig op als bemiddelaar bij geschillen tussen bestuurders of aandeelhouders. Voor het welbekende papierwerk kun je ook bij ons terecht, wij stellen verschillende overeenkomsten op en adviseren hierin de beste optie voor jouw organisatie of specifieke situatie. Naast vennootschaps- en ondernemingsrecht kun je bij ons aankloppen voor alles omtrent arbeidsrecht, denk hierbij aan het vastleggen van arbeidsvoorwaarden en advies in verschillende situaties zoals arbeidsongeschiktheid bij werknemers. Ook in situaties als een overname, reorganisatie of faillissement van een onderneming weten wij als geen ander wat er nodig is. Tot slot bieden wij juridische bijstand in alles op het gebied van huurrecht. Als advocatenkantoor kunnen wij over alle genoemde onderwerpen procederen.

Zowel op locatie als in de rechtszaal staan wij klaar om je bij te staan. Wij zijn ervan overtuigd dat de basis voor een waardevolle samenwerking een onderlinge sterke relatie is, waarbij vertrouwen voorop staat. Samen brengen wij klanten naar het gewenste doel. Korte lijnen vinden wij hierbij belangrijk, persoonlijke benadering en niet lang te hoeven wachten op een reactie of antwoord. Bellen, whatsappen of gewoon langsgaan of -komen is wat wij grotendeels als voorkeur terugzien bij onze klanten én onszelf. Snel, efficiënt, professioneel en persoonlijk, huisvriend en huisadvocaat.

 

Heb jij een advocaat, jurist of adviseur nodig op het gebied van ondernemings-, arbeid- of huurrecht? Geef ons een belletje of kom langs voor een kop koffie!